Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky:               PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  Pracovní zóna
| |-+  -A- Nově přidané příspěvky ke kontrole moderátory
| | |-+  Kde v Praze najít opravdu kvalitní relaxační masáž?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Dolů Poslední příspěvky Tisk

Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle nařízení vlády 194/2022 Sb. Podrobnosti zde!

Autor Téma: Kde v Praze najít opravdu kvalitní relaxační masáž?  (Přečteno 76 krát)
Zóna A - zde na příspěvky nelze odpovídat. Vyčkejte na přesunutí moderátory do zóny B
sporish
Neverifikovaný uživatel @1

« kdy: Dnes v 09:00 »

Poslední dobou jsem byl dost ve stresu z práce a hledal jsem místo, kde bych si mohl opravdu odpočinout a na chvíli vypnout hlavu. Nechtěl jsem žádné pochybné podniky, ale normální prostředí s příjemnou atmosférou a profesionálním přístupem. Po několika špatných zkušenostech jsem nakonec narazil na salon, který mě mile překvapil už od první návštěvy.

Celé prostředí působilo čistě, diskrétně a hlavně klidně. Nikdo nikam nespěchal, personál byl příjemný a komunikace úplně v pohodě. Oceňuji hlavně to, že člověk přesně ví, co může očekávat, a není tam žádný nepříjemný tlak. Masáž byla spíš o relaxu, pohodě a uvolnění než o nějaké laciné show, což mi osobně vyhovovalo.

Pokud někdo hledá Eroticke masaze Praha,  tak za sebe mohu říct, že jsem byl opravdu spokojený. Líbilo se mi, že vše probíhalo diskrétně a profesionálně. Člověk si tam dokáže odpočinout mnohem víc než v běžném wellness centru, protože atmosféra je úplně jiná.

Já osobně se tam určitě ještě vrátím. Za mě dobrá zkušenost, férový přístup a místo, kde se člověk nemusí cítit nepříjemně nebo trapně.
Zaznamenáno
Stran: [1] Nahoru Poslední příspěvky Tisk 
« předchozí další »

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.171 sekund, 21 dotazů.